20 25 75 44
info@SkarptSprog.dk

Skarp storytelling

SkarptSprog.dk

 

360 graders storytelling

SkarptSprog.dk finder og lægger pen til de gode historier om din virksomhed. Med en strategisk kommunikations- og PR-indsats sikrer SkarptSprog.dk, at dit brand kommer til at virke effektivt på dine modtagere – og et effektivt brand er dét, der positionerer dig i markedet og adskiller din virksomhed fra konkurrenterne.

 


Rådgivning om kommunikation og branding

SkarptSprog.dk rådgiver om organisationskommunikation både internt og eksternt. Med blik for marked og medier arbejder SkarptSprog.dk med jeres identitet, image og profil.

Journalistiske tekster

SkarptSprog.dk skriver journalistiske tekster inden for alle genrer: Pressemeddelelse, portræt, feature, reportage, klummer, kronikker og debatindlæg. Teksterne bliver skrevet med sproglige nuancer for at give din læser en sansefuld oplevelse, så din historie og dit budskab skiller sig ud og bliver husket.

Tekster til online markedsføring

SkarptSprog.dk laver tekster til online markedsføring, herunder SEO-venlige tekster til hjemmesider, blogs og nyhedsbreve. Teksterne kan bestilles som en samlet del af et koncept til dine sociale medier, herunder Facebook, Instagram og LinkedIn, der optimerer din markedsføring og sælger dig, dit budskab og dine produkter.

Brochure- og kampagnetekster

SkarptSprog.dk har stor erfaring med at lave kampagner og skrive tekster til forskellige målgrupper og formater. Brochuretekster kan skrives og leveres enkeltvist eller være en del af en større, strategisk kampagne, der sikrer, at din målgruppe får øjnene op for dig, din virksomhed og dit budskab. SkarptSprog.dk kan både hjælpe med at skabe og udføre kampagnen.

Medietræning, konferencier og foredrag

SkarptSprog.dk kan bookes til at yde støtte til medietræning af ledere, som konferencier til en debat eller et arrangement eller som foredragsholder om et emne relateret til kommunikation og PR. Ved alle opgaver tilrettelægger SkarptSprog.dk opgaveløsningen efter den konkrete situation.

Korrekturlæsning

SkarptSprog.dk har en spids pen til at fange grammatikfejl
og trykfejl i tekster, du selv har produceret. Det kan eksempelvis være i større opgaver på gymnasiale eller videregående uddannelser. Derudover ses med et skarpt øje på din opgaves struktur.