Blækket er tørt

SkarptSprog.dk

Sydhavsøernes Frugtfestival

Siden 2022 har SkarptSprog.dk været ansvarlig for indholdet på de sociale medier for Sydhavsøernes Frugtfestival – en festival, der hvert år samler 20.000 mennesker til at fejre frisk frugt og fællesskab i Sakskøbing på Lolland. Som en del af opgaver har SkarptSprog.dk fortalt gode historier om de lokale producenter, lavet mindre videoproduktioner og stories på Facebook og Instagram.

FOF Sydøst – kommunikation og projektledelse

I forbindelse med ansættelsen af en ny skoleleder i 2022 har SkarptSprog.dk stået for kommunikation, PR og projektledelse i ansættelsesprocessen. Jeg har været ansvarlig for formidlingen af jobopslag, koordination af annoncering i dagblade og jobportaler samt promovering på sociale medier og web. Ligeledes har jeg fungeret som “one-point-of-contact” for ansøgerne i løbet af processen. Efter to samtaler blev den rette skoleleder til FOF Sydøst fundet.

Det Konservative Folkeparti

I forbindelse med kommunalvalget 2021 udviklede og udarbejdede jeg en 16 siders valgavis for Det Konservative Folkeparti i Næstved. Indholdet bestod af nyhedsartikler og baggrundsartikler. Derudover stod jeg for den grafiske opsætning af avisen og projektledelsen med eksterne parter, herunder trykkeri og distributør. Læs valgavisen her.

Guldborgsund Kommune

SkarptSprog.dk har ved flere lejligheder arbejdet for Guldborgsund Kommune og støttet kommunens pressehåndtering og borgerkommunikation ved særlige arrangementer. I 2018 og 2019 håndterede SkarptSprog.dk sociale medier samt nationale og internationale medier, da enkeltstarten for PostNord-løbet fandt sted i kommunen og ved arrangementet “Forskningens Døgn”. I 2020 har SkarptSprog.dk været ansvarlig for branding-siden “Vores Guldborgsund”. I 2022 havde SkarptSprog.dk ansvaret for et projekt om gode sommerhistorier til kommunens sociale medier.

Vennerslund Energi- og Naturpark

I 2018-2021 har SkarptSprog.dk har udviklet og eksekveret kommunikationsstrategien for bæredygtighedsprojektet, Vennerslund Energi- og Naturpark. I samarbejde med DTU arbejder Vennerslund for at få opstillet vedvarende energikilder med henblik på at skabe et landbrug, der kører på vedvarende energi, samt ladestandere til elbiler ud til motorvejen ved Guldborgsundtunnellen. Projektet blev vedtaget i Guldborgsund byråd i december 2020 og har opnået omtale i bl.a. TV Øst, Politiken, Landbrugsmedierne og Lolland-Falsters Folketidende.

Erhvervsplaymaking Vordingborg-Guldborgsund-Lolland

Erhvervsplaymaker var i 2020-2021 et projekt under det lokale vækstprogram, der bragte virksomheder og folkeskoler sammen. SkarptSprog.dk var ansvarlig for den eksterne kommunikation, herunder pressehåndteringen, udarbejdelsen af kampagnematerialer og videoproduktion. Projektet opnåede omtale i Folketidende, Sjællandske og TV2 Øst.

East Logistics

East Logistics er en transport- og logistikvirksomhed, der forbinder europæiske markeder og skaber arbejdspladser på Lolland-Falster. Da virksomheden fyldte 20 år i november 2020, havde SkarptSprog.dk ansvaret for at lave en strategisk pressehåndtering, der brandede den mellemstore virksomhed i både lokalpressen og i det nationale medie Transport Tidende.

Business Lolland-Falster

SkarptSprog.dk har ad flere omgange arbejdet med kommunikationen for Business Lolland-Falster. I perioderne opnåede organisationen medieomtale i Finans og Børsen, ligesom kommunikationen til foreningens medlemmer blev styrket gennem storytellingen i nyhedsbreve. Derudover har SkarptSprog.dk været journalisten og redaktøren bag Business Lolland-Falsters udgivelse “Business”, der udkom i marts 2019.

Nordsjællands Grundskole og Gymnasium

I perioden 2018-2021 har SkarptSprog.dk været fast tekstforfatter for Nordsjællands Grundskole og Gymnasium, når der skulle laves kampagnematerialer, pressemeddelelser og andre tekstmaterialer. Derudover håndterer SkarptSprog.dk den lokale presse og sikrer, at skolens gode historier kommer ud til borgerne i Fredensborg og Hørsholm Kommune.

Teatret Masken

I forbindelse med Teatret Maskens 40 års jubilæum i 2018 har SkarptSprog.dk været ansvarlig for pressehåndteringen til dagblade og nichemedier samt tekstforfatning til invitationer til offentlige personer og teatrets venner. Forestillingen opnåede omtale i bl.a. Politiken og TV Øst. Sidenhen har SkarptSprog.dk holdt foredrag for teatrets Ungedramaturgiat om kommunikation og pressehåndtering.

Jyllands-Posten

I perioden 2009-2021 har Louise Lindhagen, der ejer SkarptSprog.dk, skrevet artikler og kronikker til en række landsdækkende medier, herunder Altinget, Berlingske, Børsen og Information. I 2019 var Louise Lindhagen fast tilknyttet Jyllands-Posten som kommentator under valget til Europa-Parlamentet og efterfølgende som klummeskribent. Klummen “Fra Sans til Samling” blev skrevet som en rejseberetning fra Sydeuropa om de politiske problemer og kulturelle forskelle, der sprang skribenten i øjnene.

Undervisning, foredrag og workshops

SkarptSprog.dk kan arrangere foredrag og workshops om forskellige grene af kommunikation. Lolland-Falsters Turismekonference fik skræddersyet en workshop om digital kommunikation, mens medarbejderne i den mellemstore virksomhed Contech Automatic fik et seminar om at bruge LinkedIn professionelt. Konservativ Ungdom blev skarp på debatteknik, mens Guldborgsund Ungdomsråd har lært om image og gode samarbejdsrelationer. Siden 2020 er Louise Lindhagen ansat som ekstern underviser i “Kommunikation i Praksis” og på Københavns Erhvervsakademi og fra 2023 på Zealand i samme fag.

Moderator og konferencier

Hvis jeres arrangement har brug for en skarp moderator eller konferencier, kan Louise Lindhagen planlægge et forløb og en debat, der gør en forskel for såvel deltagere i panelet som publikum. I 2018, 2019 og 2021 har Louise Lindhagen været moderator på Folkemøde Møn og Madens Folkemøde. Derudover har Louise Lindhagen bl.a. afviklet events for SMV Danmark, Guldborgsundbibliotekerne og eventstedet GuldBoSund. Fra 2021-2023 har Louise Lindhagen også ageret som projektleder for Folkemøde Møn.