Blækket er tørt

SkarptSprog.dk

Vennerslund Energi- og Naturpark

SkarptSprog.dk har udviklet og eksekveret kommunikationsstrategien for bæredygtighedsprojektet, Vennerslund Energi- og Naturpark. I samarbejde med DTU arbejder Vennerslund for at få opstillet vedvarende energikilder med henblik på at skabe et landbrug, der kører på vedvarende energi, samt ladestandere til elbiler ud til motorvejen ved Guldborgsundtunnellen. Projektet har opnået omtale i bl.a. TV Øst, Politiken, Landbrugsmedierne og Lolland-Falsters Folketidende.

Contech Automatic

For Contech Automatic er SkarptSprog.dk i gang med at skabe en ny kernefortælling for virksomheden samt lægge en intern og ekstern strategi for dens udbredelse. Derudover håndterer SkarptSprog.dk al pressehåndtering for virksomheden, de sociale medier og støtter den interne kommunikation i hverdagen.

Rekruttering fra Kanten på Lolland-Falster

Rekrutteringsprogrammet “Rekruttering fra Kanten på Lolland-Falster” har opnået medieomtale i dagblade, nichemedier og TV, efter at SkarptSprog.dk har skrevet pressehistorierne for programmet. De gode historier bliver fortalt med alle virkelighedens facetter i et skarpt sprog, der får medierne til at optage historierne.

Guldborgsund Kommune

SkarptSprog.dk har ved flere lejligheder arbejdet for Guldborgsund Kommune og støttet kommunens pressehåndtering og borgerkommunikation ved særlige arrangementer. I 2018 håndterede SkarptSprog.dk nationale og internationale medier, da enkeltstarten for PostNord-løbet fandt sted i kommunen. I 2019 var SkarptSprog.dk ansvarlig for kommunikationen op til det store arrangement “Forskningens Døgn”.

Nordsjællands Grundskole og Gymnasium

SkarptSprog.dk er fast tekstforfatter for Nordsjællands Grundskole og Gymnasium, når der skal laves kampagnematerialer. Derudover håndterer SkarptSprog.dk den lokale presse og sikrer, at skolens gode historier kommer ud til borgerne i Fredensborg og Hørsholm Kommune.

Teatret Masken

I forbindelse med Teatret Maskens 40 års jubilæum har SkarptSprog.dk været ansvarlig for pressehåndteringen til dagblade og nichemedier samt tekstforfatning til invitationer til offentlige personer og teatrets venner. Forestillingen opnåede omtale i bl.a. Politiken og TV Øst.