20 25 75 44
info@SkarptSprog.dk

SkarptSprog.dk

ved Louise Lindhagen

SkarptSprog.dk har stået for kommunikationen og PR-arbejdet for en lang række af virksomheder og projekter. Herunder finder du nogle af de opgaver, som SkarptSprog.dk har lagt pen til, hvor blækket er tørt.


Vennerslund Energi- og Naturpark

På Nordfalster arbejder Vennerslund Gods for at etablere et bæredygtigheds- og energiprojekt. Projektet indebærer etablering af en energipark med vindmøller og solceller og udlægning af et landbrugsareal til en naturpark. Derudover omlægges landbruget på Vennerslund Gods på sigt til et eldrevet landbrug, og der etableres ladestationer ud til motorvej E47.

Vennerslund Energi- og Naturpark samarbejder med Danmarks Tekniske Universitet.

SkarptSprog.dk er fast udviklings- og kommunikationskonsulent på projektet. Arbejdet består i løbende at kortlægge interessenter, føre en dialog med myndigheder, lave fondsansøgninger samt håndtere sociale medier og pressen. Vennerslund-projektet har bl.a. været omtalt i Politiken, Landbrugsavisen, TV Øst og Folketidende.

Læs mere om Vennerslund hér og følg virksomheden på Facebook.

Contech Automatic Solutions

Contech Automatic Solutions er en virksomhed specialiseret inden for el-tavler, PLC og SCADA-systemer samt PC-baserede visualiseringssystemer. Virksomheden arbejder bl.a. med automatikløsninger til vandværker, varmeværker og industrivirksomheder.

I efteråret 2019 har Contech Automatic sat gang i en større forandringsproces, hvor de vil sætte fokus på bæredygtighed og ressourceanvendelse hos deres kunder.

SkarptSprog.dk er i den forbindelse blev ansat som fast konsulent til at kommunikere forandringsprocessen til diverse interessenter. Opgaverne består bl.a. af ledelseskommunikation, intern kommunikation samt håndtering af sociale medier og pressen i forbindelse med omstilling. Derudover støtter SkarptSprog.dk med arbejdet i virksomhedens tre udviklingsteams.

Følg Contech på LinkedIn hér.

Guldborgsund Kommune

Ved særlige lejligheder har SkarptSprog.dk støttet kommunikations- og PR-indsatsen i Guldborgsund Kommune.

I sommeren 2018 var Guldborgsund Kommune vært for enkeltstarten i PostNord-løbet, Danmark Rundt. SkarptSprog.dk var ansvarlig for PR-indsatsen med håndteringen af dansk og international presse samt kommunikationen via de sociale medier til kommunens borgere. Læs en af historierne fra SkarptSprog.dk’s pen hér.

I foråret 2018 afholdt Guldborgsund Kommune arrangementet Forskningens Døgn for første gang. SkarptSprog.dk var ansvarlig for PR-håndteringen i form af pressehåndtering, kommunikation på sociale medier samt planlægning og design af plakater. Læs en af historierne om arrangementet hér.

Derudover har SkarptSprog.dk løbende leveret pressemeddelelser til Guldborgsund Kommune.

Nordsjællands Grundskole og Gymnasium samt North Zealand International School

Synlighed i de lokale medier og fortællingen om nye initiativer er vigtige for at positionere sig som privatskole.

SkarptSprog.dk formidler derfor de gode historier for Nordsjællands Grundskole og Gymnasium (NGG) og North Zealand International School til den lokale presse i Fredensborg, Hørsholm og resten af Nordsjælland. Derudover støtter SkarptSprog.dk skolen i forbindelse med diverse tekstopgaver.

Fra NGG kan du bl.a. læse om besøget fra Bamsehospitalet og den nye skilinje på Sports College .

Fra NIS kan du bl.a. læse historierne om skolens nye navn, akkrediteringen og deres arbejde med FN’s verdensmål.

Rekruttering fra kanten på Lolland-Falster


Rekruttering fra kanten på Lolland-Falster er et projekt, der skal afbøde manglen på arbejdskraft, der forventes i de kommende år.

Lolland og Guldborgsund Kommune er gået sammen med det lokale erhvervsliv, Business Lolland-Falster og netværkshuset Cabi med målet om at give 850 borgere en tilknytning til arbejdsmarkedet gennem virksomhedsforløb.

SkarptSprog.dk er ansvarlig for at finde, researche og skrive om nogle af succeshistorierne i projektet. Derudover koordinerer SkarptSprog.dk kommunikations- og presseindsatsen mellem projektets forskellige partnere og pitcher idéerne til de relevante medier.


Historierne fra projektet har bl.a. været omtalt i DR P4 Sjælland og Folketidende. Læs historien om Rasmus og Louise samt om busturen med virksomhedsbesøg.

Teatret Masken

I december 2018 havde Teatret Masken jubilæum: Igennem 40 år havde teatret glædet lokale borgere og skolebørn med teateroplevelser. I anledning af jubilæet lavede teatret en særlig forestilling, Nøddeknækkeren og Musedronningen.

SkarptSprog.dk var ansvarlig for PR-håndteringen i forbindelse med jubilæet. Tekst til invitationer, netværksdannelse og pressehåndtering var blandt opgaverne, som SkarptSprog.dk løste for Teatret Masken.

Teatrets jubilæum og den særlige dannelsesindsats blev blandt andet nævnt i Politiken, Folketidende og Teateravisen.