Livet er for kort til dårligt sprog

SkarptSprog.dk

Livet er for kort til dårligt sprog

Der er sprog overalt omkring os.

Sprog i aviser, magasiner og blade. Sprog i brochurer. Sprog i annoncer. Tekst i virksomhedsrapporter og opgaver. Ja, selv hvis du lytter til en radio eller en podcast, er den lyd, der rammer dine øregange, et særligt sprog, der fanger din opmærksomhed.

Fordi der er sprog overalt, tænker du sikkert sjældent over, at sprog er mere end blot en blanding af alfabetets 29 tegn, der informerer dig om et eller andet emne. Skarpt sprog kan meget mere:

Skarpt sprog kan også overbevise.
Skarpt sprog kan også sælge.
Skarpt sprog kan også skabe oplevelser.

Det er kun det skarpe sprog, der kan mere end at informere. Og livet for kort til dårlig tekst.

Erkendelsen af, at du kan så meget med sprog, og at der (desværre) findes så meget dårligt sprog, har fået mig til at starte virksomheden SkarptSprog.dk – en virksomhed, der blandt andet kan forfatte dine skarpe tekster til online markedsføring, evalueringer og målrapporteringer til din virksomhed samt tekster inden for journalistiske tekster. Derudover tilbyder SkarptSprog.dk at læse korrektur på tekster og opgaver, du selv har forfattet.

Mit navn er Louise Lindhagen, og jeg er uddannet cand.mag. fra Roskilde Universitet (2015) og har derudover kurser fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. I de sidste syv år har jeg arbejdet med tekst og kommunikation i mange regi, herunder som blogger, debattør, ophavsmand til kampagner samt med styring af kommunikation, målrapportering og evaluering i en større offentlig virksomhed. Derudover har jeg erfaring med produktion af lyd og radio.

Mine erfaringer er, at sproget kan blive meget skarpere i mange virksomheder, i opgaver og artikler, og at det kan øge salget for virksomheden, gøre interne forretningsgange skarpere, give den afsluttende opgave en højere karakter og gøre en artikel til en oplevelse at læse.

Når du skiller dig ud med et skarpt sprog, serverer du en oplevelse, som din modtager ikke glemmer. Med et skarpt sprog er du ikke bare én i mængden, men bliver husket for at ramme hovedet på det sproglige søm.

Klik ind på hjemmesiden og læs om de ydelser, som SkarptSprog.dk kan levere for at gøre dit sprog, dit salg og din kommunikation til din modtager skarpere.

Følg med på Facebook og LinkedIn.

Med venlig hilsen

Louise Lindhagen
Tekstforfatter og indehaver af SkarptSprog.dk

Mail: info@SkarptSprog.dk
Tlf.: 20 25 75 44